Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

IK Wormo vit

Exans 5-mannaplan vid omklädningsrummen
25 april 2020
11:00

Landskrona BoIS

Referat

Referat: IK Wormo vit - Landskrona BoIS

Två tränare kunde efter två lördagars derby mot BOIS, förnöjsamt konstatera att det passningsspel vi tränat på verkligen gett resultat! ÄNTLIGEN fick vi spela lite match först ute på Landskrona IP för att sedan bjuda tillbaka till Exan.
Vilka matcher då blåa och randiga killarna bjudit på!!! Ohyggligt spännande, otroliga anfall, försvar, målvaktsinsatser mm mm!

Mitt i det här rekommenderades det att föräldrarna inte skulle få ta del av det härliga. Dock var det idag fullt överallt på Exan -inte minst på grusgången utanför . Samtidigt som A-planens område gapade tomt....... ibland är det bra att tänka utanför alla de boxar som ges. Linda öppnade upp grindarna - konade upp en väg till vänster och en väg till höger. Konade vidare ett område en bra bit från den lilla 5-mannaplanden som var aktuell. BOISföräldrarna gick till vänster, Wormo till höger - INGEN stod nära någonstans och ALLA fick njuta av fantastisk fotboll.

TACK alla spelare för en fantastisk uppvisning idag! Tack föräldrar för att ni följde direktiven (någon fick ett "litet" BACKA, från Linda - och då backade man ;), och visst hade det varit synd att missa dessa matcher??!! BOIS undrar om vi är sugna på nytt - och givetvis det är vi!!!!

Tack för idag!!

Andra möten i serien

lör 18 apr 2020, 11:00 Landskrona BoIS - IK Wormo vit
lör 2 maj 2020, 11:00 Landskrona BoIS - IK Wormo vit
sön 10 maj 2020, 11:00 IK Wormo vit - Landskrona BoIS
sön 11 okt 2020, 11:00 Landskrona BoIS - IK Wormo vit
sön 4 feb 2024, 13:00 IK Wormo vit - Landskrona BoIS